Pretražite novosti:

Započeli Blagdani u Promenadi

16.12.2023.
Započeli Blagdani u Promenadi
Vesna Pisarović napravila je sinoć odličan tulum na otvorenom, čime je započeo niz dobre glazbe koja nas sve do Nove godine očekuje na karlovačkoj promenadi. Do kraja godine na pozornici Glazbenog paviljona održat će se više od 15 koncerata, glazbenih i scenskih nastupa, a brojni sportski, kulturni i zabavni programi posjetitelje očekuju  diljem Karlovca. 
Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Damir Mandić.
- Posebno mi je drago što su se uključile gotovo sve institucije, puno udruga. Raduje me da je ovo jedna lokacija gdje ćemo se ovih dana družiti i zabaviti. Novina je da je dio Adventa i naše kino Edison, ali ne treba se možda orijentirati samo na Paviljon, klizalište, Edison, Promenadu, jer su i na Starom gradu Dubovcu krasna događanja, Aquatika ima također poseban program i mislim da svatko može pronaći nešto za sebe, istaknuo je gradonačelnik Mandić.
Blagdani na karlovačkoj promenadi ovog vikenda uz puno blagdanskih delicija, donose i Božićni obrtnički sajam na kojem će posjetitelji moći kupiti originalne božićne poklone svojim najmilijima. Za one koji vole sportska događanja, tu je 4. Adventska utrka Karlovac čiji je start danas u 15:30 sati  na promenadi kod Glazbenog paviljona. Tu je i veliko gradsko klizalište kod Sokolskog doma koje je tijekom trajanja manifestacije  besplatno za sve ljubitelje ovog zimskog sporta. Večeras na Glazbenom paviljonu pjeva Ivana Kindl, a cjelokupan program po danima potražite na adventukarlovcu.hr.