Pretražite novosti:

Odličan novogodišnji provod na Promenadi uz pjesmu, ples i vatromet

01.01.2024.
Odličan novogodišnji provod na Promenadi uz pjesmu, ples i vatromet
Karlovčani i njihovi gosti veselo su uz pjesmu, ples i vatromet ušli u Novu godinu. Begini i Učiteljice napravili su pravi novogodišnji tulum na otvorenom uz svoje najpoznatije glazbene uspješnice i brojne obrade omiljenih hitova domaće glazbe.
 
Iza nas je topla zimska noć koja je uz napitke i ukusnu hranu, te vruće note Begina i Učiteljica postala još toplija. Pjevalo se i plesalo, nazdravljalo i čestitalo Novu godinu uz najljepše želje da iduća, 2024. bude sretna, uspješna, uz puno zdravlja i ljubavi.
Točno u ponoć, građanima je Novu godinu čestitao gradonačelnik Damir Mandić poželjevši im sretnu i uspješnu novu 2024. godinu.
 
U dobrom društvu vrijeme brzo prolazi pa su tako proletjela i zadnja dva tjedna susreta na Promenadi uz odlične programe  i prigodnu gastro  ponudu. Bila je to prilika za uživanje u druženju s prijateljima, za kvalitetno provedeno vrijeme s djecom kroz radionice u kupoli i besplatno klizanje. Uz aktivnosti na Promenadi, bilo je tu i mnoštvo programa u Zorin domu, Aquatici, u Kinu Edison, u Knjižnici, na Starom gradu Dubovcu.
 
Organizator manifestacije je Grad Karlovac. Izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i gradska tvrtka Mladost d.o.o. Sponzori su Karlovačko pivo i Karlovačka banka, a Manifestaciju je kroz Program unapređenja turizma podržala i Karlovačka županija.