Pretražite novosti:

Objavljeni javni pozivi za iskaz interesa za sudjelovanje na adventu u Karlovcu

12.10.2023.
Objavljeni javni  pozivi  za iskaz interesa za sudjelovanje na adventu u Karlovcu
Pročelnica UO za gospodarstvo poljoprivredu i turizam Daniela Peris predstavila je javne pozive vezane uz adventska događanja. 
Grad Karlovac je u intenzivnim pripremama za adventska, božićna i novogodišnja događanja koja će se održati od 3. prosinca ove godine do 01. siječnja 2024. godine kroz tri manifestacije, te je pročelnica Peris pozvala sve udruge, umjetničke organizacije, zadruge, pojedince, umjetnike da se uključe kako bi se na području cijelog grada odvijala razna događanja.
Cilj manifestacije je obogatiti našu turističku ponudu i predstaviti svim posjetiteljima lokalne adventske ponude, od ugostitelja, gospodarstvenika, te kulturnih, zabavnih i sportskih događanja.
U tijeku su dva javna poziva za iskaz interesa i to za: 
 
1. Advent u Karlovcu 2023. od 3.12.2023. do 24.12.2023. godine  na različitim lokacijama u gradu Karlovcu,
 
2. Blagdani na Promenadi 2023. godine od 15.12.2023. do 31.12.2023. godine na Šetalištu dr. Franje Tuđmana.
 
Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u programu  za glazbenike i glazbene sastave/bendove  na manifestaciji Blagdani na  Promenadi otvoren je do ponedjeljka 16.10.2023. godine do 24:00 sata.
Prijave su moguće isključivo elektroničkim putem  slanjem popunjenog Obrasca za prijavu na adresu manifestacije@karlovac.hr
 
Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u programu  za fizičke i pravne osobe otvoren je do srijede 25.10.2023. godine do 24:00 sata. 
Prijave su moguće isključivo elektroničkim putem  slanjem popunjenog Obrasca za prijavu na adresu manifestacije@karlovac.hr
 
Manifestacija Blagdani na Promenadi uz glavnu pozornicu na Glazbenom paviljonu nudi i dodatnu lokaciju za provedbe programa  – grijanu kupolu predviđenu  za održavanje programa namijenjenih djeci i mladima. 
 
Oba javna poziva za iskaz interesa i pripadajući Obrasci za prijavu programa dostupni  su na web stranici Grada: https://www.karlovac.hr/ .