Pretražite novosti:

Karlovačko udruženje obrtnika dodijelilo priznanje gradočelniku Mandiću

12.04.2019.
Karlovačko udruženje obrtnika dodijelilo priznanje gradočelniku Mandiću
Upravni odbor Udruženja obrtnika grada Karlovca na svojoj sjednici održanoj 27. 3. 2019. donio je temeljem Pravilnika o priznanjima Udruženja odluku o dodjeli priznanja uglednim i časnim obrtnicima članovima Udruženja kao i pojedincima i institucijama koji su svojim djelovanjem dali značajan doprinos značaju i razvoju obrtništva grada Karlovca, Karlovačke županije i Republike Hrvatske.   
Udruženje dodjeljuje slijedeća priznanja:
Statua Udruženja obrtnika grada Karlovca – 1 dobitnik
Zlatna plaketa Udruženja – 3 dobitnika
Priznanja Udruženja – 7 dobitnika 
PRIZNANJE UDRUŽENJA ZA POSEBNE ZASLUGE I USPJEHE NA UNAPREĐENJU OBRTNIŠTVA dobili su:
DAMIR MANDIĆ gradonačelnik grada Karlovca
Dolaskom na čelno mjesto gradskih vlasti gospodin Mandić kao gradonačelnik davao je i daje veliki značaj obrtništvu, obrtnicima i obrtničkim institucijama. U njegovom mandatu Udruženje obrtnika je znatno više nego prije uključeno u donošenje odluka vezanih za obrtništvo (npr. Pravilnik o komunalnom redu i rad terasa ugostiteljskih lokala unutar Pravilnika).
Ponajviše zaslugom gradonačelnika, protekle dvije godine, Grad Karlovac je postao suorganizator Obrtničkog sajma u Karlovcu, što je znatno podiglo kvalitetu organizacije sajma i samog sajma. Na kraju moramo istaknuti znatno povećanje sredstava za potpore male vrijednosti subjektima malog gospodarstva na području grada Karlovca, što je zasluga gradonačelnika i njegove ekipe kojoj pripada dio zasluga za ovo priznanje Udruženja čelnom čovjeku grada Karlovca.