Pretražite novosti:

Gradonačelnik Mandić za sv. Nikolu u Centru u Nazorovoj: Gdje god jesmo, što god radimo – budimo podrška jedni drugima!

06.12.2023.
Gradonačelnik Mandić za sv. Nikolu u Centru u Nazorovoj: Gdje god jesmo, što god radimo – budimo podrška jedni drugima!
- Blagdan svetog Nikole je prigoda da jedni druge na razne načine razveselimo. Zahvaljujem i odajem priznanje ravnateljici, svim odgojiteljicama i zaposlenicima Centra jer njihov posao ovaj svijet i Karlovac čini boljim. Što se tiče djece, želim i nadam se da će im vrijeme koje provode u ovoj ustanovi pomoći da danas, sutra izrastu u zaista zadovoljne, marljive i kvalitetne ljude, rekao je gradonačelnik Damir Mandić za današnjeg posjeta Centru za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor.

Blagdan sv. Nikole i ove je godine bio povod da Grad daruje štićenike Centra pa im je, uz neizostavne slatkiše, stigao i party box.
- Svake godine nas Grad i gradonačelnik daruju, a ove godine izrazili smo želju za uređajem koji će nam pomoći da se bolje razonodimo, da pjevamo, veselimo se i ujedno vježbamo za naš nadolazeći 50. Zilik, a i večerašnji humanitarni koncert koji je organiziran upravo u čast ove ustanove i za potrebe naše djece, kazala je ravnateljica Nataša Horvat.

U Centru je trenutno, zajedno s poludnevnim boravkom, 75 djece. Od toga ih je 28 na smještaju, petero u organiziranom stanovanju sa sveobuhvatnom podrškom, a još petero bit će uskoro u stanu nedaleko Centra.
- Svi u Karlovcu jako dobro znamo što nam ova ustanova znači i podrška Grada je uvijek tu, a vrijeme koje dolazi, te 50. obljetnica ZILIK-a, dodatno će osvijestiti koju vrijednost imamo u gradu. Najvažnije je da svi možemo biti podrška jedni drugima pa neka sv. Nikola, osim ove radosti darivanja, na neki način nas usmjeri da, gdje god da jesmo, što god da radimo, budemo podrška jedni drugima, poručio je gradonačelnik Damir Mandić.