Pretražite novosti:

Stanovnici Dubovca uredili svoje sportsko igralište

24.10.2020.
Stanovnici Dubovca uredili svoje sportsko igralište
Na sportsko-rekreativnom terenu na Dubovcu okupili su se  rukometaši RK Dubovac-Gaza, nogometaši rekreativci i vijećnici GČ Dubovac. Svi zajedno „zasukali su rukave“ i pomogli uređenju poznatog terena na Dubovcu. Do sada su postavljena dva nova gola i šljunčane staze oko terena i uređeno je odbojkaško igralište u pijesku koje je djelomično bilo zaraslo u travu. Danas je popravljena žičana ograda oko cijelog igrališta i cijeli teren je očišćen od raznog otpada i raslinja. Predsjednica Vijeća Gradske četvrti Dubovac Alma Dubravčić posebno je sretna uspješno odrađenim projektom.
- Prije svega želim se zahvaliti svim volonterima, rukometašima, rekreativcima koji svakog vikenda koriste teren, ali i Gradu Karlovcu i kompaniji HEINEKEN koji su prepoznali važnost ovog prelijepog sportskog terena na Dubovcu i podržali nas financijski. Postavili smo nove golove koji su sad puno sigurniji, sredili mreže da lopte više ne lete okolo igrališta, a znale su završiti i u Kupi. Lijepo je vidjeti koliko ljudi dolazi i koristi igrališta i sprave. Sada mogu još više uživati na otvorenom, istaknula je Alma Dubravčić. 
Današnjom radnom akcijom je završen projekt koji je podržan na ovogodišnjem natječaju KAkvart. Glavni partner Gradu Karlovcu u projektu KAkvart je kompanija HEINEKEN Hrvatska s brendom Karlovačko.