Pretražite novosti:

U sklopu projekta KAkvart uređen sportski park Dubovac

10.09.2017.
U sklopu projekta KAkvart uređen sportski park Dubovac
KAkvart za sportski park na Dubovcu.
U okviru projekta KAkvart, kojim Grad Karlovac u partnerstvu s HEINEKEN Hrvatska sufinancira projekte gradskih četvrti i mjesnih odbora, završen je i projekt Gradske četvrti Dubovac pod nazivom „Sportski park Dubovac“.
- U sklopu projekta KAkvart dobili smo od Grada Karlovca šezdeset tisuća kuna, a uz pomoć donatora ukupno smo prikupili stodeset tisuća kuna. S tim novcem postavili smo sprave za fitness i uredili igralište za odbojku na pijesku. Dobili smo sredstva i na natječaju tvrtke HEINEKEN Hrvatska, a za taj novac uredili smo rukometno igralište, istaknula je predsjednica GČ Dubovac Snježana Cindrić, dodavši kako se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način uključili se u realizaciju ovog projekta.
- Projekt KAkvart odličan je primjer uspješne suradnje kompanije HEINEKEN Hrvatska i našeg Karlovačkog s Gradom Karlovcem sa zajedničkim ciljem povećanja kvalitete života u lokalnoj zajednici. Novouređeni sportsko-kulturni park Dubovac ujedno je i dobitnik sredstava u okviru našeg redovitog donacijskog natječaja te nas veseli što je upravo četvrt u kojoj je i naša pivovara dobila mjesto koje će obogatiti sportski i društveni život stanovnika Karlovca, izjavila je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih poslova kompanije HEINEKEN Hrvatska.
Gradonačelnik Damir Mandić podsjetio je kako su za sufinanciranje projekata Grad Karlovac i HEINEKEN Hrvatska osigurali 722.641,55 kn te kako je nakon provedenog natječaja izabrano 18 projekata od ukupno prijavljenih 35.
- Drago mije da smo napokon svi zajedno pokazali da se u zajedničkom djelovanju gradske uprave, gradskih četvrti, mjesnih odbora i u ovom slučaju tvrtke HEINEKEN Hrvatska mogu odraditi manji komunalni projekti, koji se tiču naše svakodnevice. Volonteri su dali značaj doprinos u projektu KAkvart. U gradskim četvrtima i mjesnim odborima imamo 312 ljudi koji se trude učiniti što više u svojim sredinama, istaknuo je gradonačelnik.
Projekt KAkvart nastavlja se i sljedeće godine u suradnji s kompanijom HEINEKEN Hrvatska.