Pretražite novosti:

Radovi na cesti Mala Jelsa - Zadobarje gotovi do kraja kolovoza

03.08.2017.
Radovi na cesti Mala Jelsa - Zadobarje gotovi do kraja kolovoza
Za sigurnije prometovanje i kvalitetnije življenje.
Na prometnici Mala Jesla - Zadobarje u tijeku su radovi proširenja kolnika na 5,50 m, obostranih bankina i obostrane odvodnja s propustima te klizišta u vrijednosti 700 tisuća kuna. Tijekom kolovoza bit će obnovljen asfaltni zastor u punoj širini na približno 1600 m, a ukupna vrijednost investicije iznosi oko dva milijuna kuna. Zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak u pratnji suradnika obišao je radove, a prema riječima privremene pročelnice UO za komunalno gospodarstvo, za nerazvrstanu cestu Mala Jelsa – Zadobarje građevinskim radovima prethodio je upis ove prometnice u katastar cesta te izrada projekta sanacije kolnika.
Zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak istaknuo je kako je cilj Grada Karlovca kontinuirano ulaganje u komunalnu infrastrukturu u cilju podizanja kvalitete života građana.
- Ovim projektom podižemo razinu sigurnosti prometovanja mještana, ali i svih građana koji tim putem svakodnevno prolaze, naglasio je Mrzljak te dodao kako je Grad u kontinuiranoj komunikaciji s Vijećima mjesnih odbora i gradskih četvrti u vezi projekata na području grada Karlovca. Zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak zahvalio se i svim građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom izvođenja radova.