Pretražite novosti:

Hostel "Karlovac" u Selcu uspješan

13.04.2017.
Hostel
S početkom srpnja novi ravnatelj je Dario Smojver.
Jučer je u Hostelu "Karlovac" u Selcu održana konferenciju za medije na kojoj je direktor Hostela Marijan Karlić predstavio poslovanje Hostela od 2001. godine kada je preuzeo dužnost direktora, do danas. U Hostelu samo u sklopu „Škole u prirodi“ godišnje boravi oko dvije tisuće djece, a uz to brojni sportaši i sportski klubovi redoviti su gosti. Od 2001. godine do danas u obnovu Hostela je uloženo preko devet milijuna kuna. Na konferenciji je predstavljen i novi direktor Hostela "Karlovac" Dario Smojver koji na tu dužnost stupa 1. srpnja ove godine, a direktor Marijan Karlić najavio je odlazak u mirovinu.
- Za Hostel "Karlovac" učinili smo jednu izuzetno važnu stvar, a to je da smo ga zaštitili od prodaje. Samo dvotrećinski saziv Gradskog vijeća mogao bi donijeti takvu odluku, a vjerujem da se to nikad neće dogoditi. Nadam se da se nitko neće odlučiti za prodaju. Sada kada nam je Hostel "Karlovac" čvrst, kada nema kredita, ogroman je prostor da se ide korak dalje, naglasio je gradonačelnik Damir Jelić.
U obilasku Hostela Selce uz predstavnike gradske uprave, bili su ravnatelji karlovačkih osnovnih škola čiji učenici su najčešći gosti ovog objekta i predsjednik Karlovačke sportske zajednice Želimir Feitl.