Pretražite novosti:

Zakupi kućicu na Karlovačkom adventu

21.10.2019.
Zakupi kućicu na Karlovačkom adventu
ADVENT U KARLOVCU PROŠIREN UZ „BOŽIĆNO SELO“, POZIVAJU SE TRGOVCI I UGOSTITELJI NA SUDJELOVANJE
Advent u Karlovcu trajat će od 14. do 30. prosinca 2019., organizatori pripremili mnoga iznenađenja te otvorili iskaz interesa za zakup adventskih kućicaVeć treću godinu za redom Advent u Karlovcu smjestit će se kod Glazbenog paviljona gdje će nastupiti mnogi izvođači u sklopu obiteljskog, tradicionalnog i večernjeg programa. U parku kod spomenika Lopašiću ove će se godine postavit „Božićno selo“, svojevrsna zimska verzija „Karlovačkog dnevnog boravka“ koji se svake godine nalazi u sklopu manifestacije Zvjezdano ljeto. U Božićnom selu nalazit će se i ugostiteljska i trgovačka ponuda u drvenim kućicama, središnji seoski trg obasjan lampicama, drvena hiža u kojoj će se čitati božićne priče i bajke, mjesta za druženje uz vatru, kuća Djeda mraza te drugi atraktivni sadržaji.
Advent u Karlovcu objavio je i poziv na Iskaz interesa za zakup drvenih kućica na manifestaciji. Ove godine dostupno je ukupno 16 ugostiteljskih i trgovačkih kućica raznih dimenzija, a natječaj i dokumentacija za prijavu ponuda mogu se pronaći na internetskoj stranici Adventa, www.adventkarlovac.com. Poziva se sve zainteresirane trgovce i ugostitelje koji imaju interes biti dijelom Adventa da se jave na iskaz interesa. Poziv je otvoren do 1. studenog 2019.
Najfrekventnija gradska šetnica Dr. Franje Tuđmana treći će put svojim posjetiteljima pružiti jedinstvenu i inovativnu trgovačku i ugostiteljsku ponudu, a dostupnu samo na Adventu u Karlovcu. Kao i prošle godine i ovog puta posebno će se vrednovati ponude osmišljene samo za Advent s naglaskom na tradicionalnim božićnim jelima i pićima, suvenirima i ukrasima (posebice tradicionalnim hrvatskim jelima, pićima i suvenirima) uz inovativnost i kvalitetu ponude.
Pozivima za iskaz interesa za najam kućica, nastoji se okupiti širi broj poduzeća, OPG-ova, umjetnika, pojedinaca i udruga koji do sada nisu ostvarili suradnju s organizatorima, a imaju ideje i mogućnost ponuditi kvalitetni sadržaj. U nastavku na skici se može vidjeti lokacija kućica, Božićnog sela te pojedinih ukrasa koje će se postaviti.
Facebook: www.facebook.com/adventkarlovac
Internetska stranica: www.adventkarlovac.com
nstagram: www.instagram.com/adventkarlovac
E-mail: advent@izvanfokusa.hr
Gabriel Janković – 099 782 0154 gabriel.jankovic@izvanfokusa.hr