Pretražite novosti:

Uključite se u izradu novog Programa za mlade

09.05.2019.
Uključite se u izradu novog Programa za mlade
Projekt #Karlovac grad za mlade ima cilj poboljšati uvjete živote mladih na području grada Karlovca kroz dijalog donositelja odluka i mladih koji će doprinijeti izradi trećeg po redu programa za mlade. Projekt se provodi u partnerskoj suradnji između Grada Karlovca i udruge Carpe Diem, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Treći Program za mlade grada Karlovca bit će temeljni dokument pomoću kojeg će se nastaviti djelovanje na različitim područjima interesa mladih te tako poboljšati kvaliteta njihovog života i ojačati suradnja između grada Karlovca, ustanova, institucija,  Savjeta mladih grada Karlovca te udruga mladih i za mlade.
Pozivamo stoga sve zainteresirane da se prijave i svojim iskustvom i znanjem doprinesu kvalitetnoj izradi  programa  sudjelujući u sljedećim radionicama:
  • Utorak 14. svibnja, 9 do 15h u Centru za mlade Grabrik - Aktivno sudjelovanje mladih u društvu – izgradnja civilnog društva, informiranje, mobilnost i volonterizam mladih (voditeljica radionice Aleksandra Podrebarac)
  • Ponedjeljak 20. svibnja, 9 do 15h u Centru za mlade Grabrik -   Mehanizmi potpore mladima – socijalna politika, zdravstvena zaštita i reprodukcijsko zdravlje (voditeljica radionice: Aleksandra Podrebarac)
  • Utorak 21. svibnja, 9 do 15h u Centru za mlade Grabrik - Osamostaljenje mladih, gospodarstvo i demografija (voditeljica radionice: Valentina Gambiroža)
  • Četvrtak 23. svibnja, 9 do 15h u Centru za mlade Grabrik - Edukacija mladih – formalno i neformalno obrazovanje i savjetovanje (voditeljica radionice: Branimira Penić)
  • Četvrtak 30. svibnja, 9 do 15h u Centru za mlade Grabrik  - Slobodno vrijeme mladih – kultura mladih i sport (voditeljica radionice: Valentina Gambiroža)
  • Prva radionica, na kojoj ćemo također predstaviti i analizu rezultata Istraživanja potreba mladih u gradu Karlovcu, održati će se u utorak 14. svibnja od 9 do 15 sati u Centru za mlade u Grabriku na temu aktivno sudjelovanje mladih u društvu - izgradnja civilnog društva, informiranje, mobilnost i volonterizam mladih.
Molimo Vas da svoje sudjelovanje na radionici prijavite na mail: info@carpediem.hr