Pretražite novosti:

Regulacija prometa povodom blagdana Svih svetih

28.10.2019.
Regulacija prometa povodom blagdana Svih svetih
Određuje se novo privremeno upravljanje prometom na prometnicama prema grobljima Dubovac, Jamadol, Hrnetić, Švarča i Logorište, u vremenskom razdoblju od 30. listopada 2019. godine u 10:00 sati do 02. studenog 2019. godine u 06:00 sati, kako slijedi:
1. Da se promet Primorskom ulicom od raskrižja s Ulicom Silvija Strahimira Kranjčevića do raskrižja s Ulicom Luščić odnosno Ulicom Antuna Nemčića u cijeloj dužini uspostavi kao jednosmjerni promet gledano iz smjera Ulice dr. Vladka Mačeka.
2. Da se prometni pravac od Ulice Logorište do groblja Sv. Doroteja te do Ulice Mala Švarča u cijeloj dužini uspostavi kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Logorište do Ulice Mala Švarča.
3. Da se prometni pravac Ulicom Gornja Švarča od raskrižja s Ulicom Ljudevita Rossia do Ulice Josipa Schlossera i Ulica Josipa Schlossera od Ulice Gornja Švarča do Riječke ulice uspostavi kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Ljudevita Rossia do Riječke ulice.
 
S obzirom da su u tijeku radovi na više lokacija u gradu, molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i razumijevanje. Koristimo ovu priliku da mještane Drežnika, Hrnetića, Zagrada, Kalvarije, Vučjaka i Velike Jelse pozovemo na dodatno strpljenje i razumijevanje s obzirom na pojačan promet uslijed radova na DC 6.