Pretražite novosti:

Privremena regulacija prometa povodom blagdana Svih svetih

29.10.2020.
Privremena regulacija prometa povodom blagdana Svih svetih
Određuje se novo privremeno upravljanje prometom na prometnicama prema grobljima Dubovac, Jamadol, Hrnetić, Švarča i Logorište, u vremenskom razdoblju od 30. listopada 2020. godine u 8:00 sati do 2. studenog 2020. godine u 6:00 sati, kako slijedi: 
  1. Da se promet Primorskom ulicom, od raskrižja s Ulicom Silvija Strahimira Kranjčevića do raskrižja s Ulicom Luščić odnosno Ulicom Antuna Nemčića, u cijeloj dužini uspostavi kao jednosmjerni promet gledano iz smjera Ulice dr. Vladka Mačeka.
  2. Da se prometni pravac od Ulice Logorište do groblja Sv. Doroteja te do Ulice Mala Švarča u cijeloj dužini uspostavi kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Logorište do Ulice Mala Švarča.
  3. Da se prometni pravac Ulicom Gornja Švarča od raskrižja s Ulicom Ljudevita Rossia do Ulice Josipa Schlossera i Ulica Josipa Schlossera od Ulice Gornja Švarča do Riječke ulice uspostavi kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Ljudevita Rossija do Riječke ulice.
Na nogostupima i zelenim površinama uz prometnice prema grobljima Dubovac, Jamadol, Hrnetić, Švarča i Logorište nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje vozila.