Pretražite novosti:

Premašen ovogodišnji plan projekta - Asfalt do svake kuće

06.08.2019.
Premašen ovogodišnji plan projekta - Asfalt do svake kuće
U Cerovcu Vukmanićkom uređena je cesta kao dobar primjer projekta "Asfalt do svake kuće" kojem je cilj asfaltiranje makadam cesta u pojedinim dijelovima Karlovca. Cestu je pregledao i zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak u društvu predsjednice MO Cerovac Vukmanićki, Sanje Jukić. Uređena je dionica od 180 metara, vrijednosti 330 tisuća kuna.
- Cesta je od jako velikog značaja, posebno djeci koja svaki dan ovim putem idu u školu, kazala je između ostalog Sanja Jukić, a zamjenik gradonačelnika dodao da je po projektu ove godine asfaltirano 17 cesta, iako je u planu bilo 15.
- Još dvije dodatno smo asfaltirali ovdje, prema ugostiteljskom objektu Baki, te Slunjskim brdima, Škrtići. Programom kojim smo asfaltirali 5,4 kilometara novih cesta u vrijednosti nešto višoj od 5,7 milijuna kuna završili smo plan za ovu godinu, a nastavljamo i iduće godine. Zato ćemo u narednom razdoblju s mjesnim odborima i gradskim četvrtima iskristalizirati nove ceste koje ćemo asfaltirati 2020. godine, rekao je Ivan Mrzljak i posebno naglasio činjenicu da su Projekt i njegovi učinci rezultat intenzivne i kontinuirane komunikacije gradske uprave s gradskim četvrtima i mjesnim odborima.