Pretražite novosti:

Karlovački vrtuljak 2019.

10.05.2019.
Karlovački vrtuljak 2019.
I ove godine Društvo naša djeca Karlovac u suradnji s Gradom Karlovcem, Gradskim kazalištem Zorin dom te udrugama i ustanovama koje djeluju u gradu Karlovcu organizira manifestaciju Karlovački vrtuljak,  koja se odvija od 12. do 18. svibnja 2019. godine. Svima poznati moto Vrtuljka je „Živimo zajedno, ali s razlikama“ kroz koji je želja približiti,  potaknuti i organizirati akcije i aktivnosti s djecom i za djecu kako bi osvijestili važnost međusobnog poštivanja i tolerancije, bez obzira na različitosti.
Osim toga, želja je probuditi interes djeci i roditeljima da kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme. Karlovački vrtuljak tradicionalno počinje na Majčin dan, 12. svibnja.  Od ponedjeljka do petka odvijat će se radionice na različitim lokacijama te ostali zanimljivi sadržaji za djecu. Vrlo je važno je napomenuti da i ove godine svi voditelji radionica rade kao volonteri koje pokreće želja da pomognu kvalitetnijem odrastanju djece u našemu gradu.
Vrtuljak su danas najavili ispred DND-a Renata Sumina, Grada Karlovca, Renata Kučan, dječja gradonačelnica Mia Malović i zamjenica Lana Pavoković, te domaćini iz Dječjeg vrtića Banija, Lana i Niko.