Pretražite novosti:

HVALA svima!

20.05.2023.
HVALA svima!
Karlovac i njegovi stanovnici, baš kao i puno puta do sada, i u ovoj poplavi koja polako ide kraju, pokazali su koliko brinu jedni za druge, za susjede, za prijatelje, za nepoznate ljude. Voda u vlastitim domovima nije ih spriječila da pomažu onima koji su u istoj, goroj ili tek malo boljoj situaciji, jednako nesebično pomagali su i oni koji koje visoke vode nisu ugrozile. Svatko na svoj način, onako kako je mogao i znao. Pokazali su djelom da smo u nesrećama koje nas zadese svi ljudi. Dobri ljudi. 
Stoga veliko hvala svima: pripadnicima vatrogasnih postrojbi, dobrovoljnih i profesionalnih, DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe iz Karlovca, Karlovačke županije i drugih županija, HGSS-a, policije, braniteljskih udruga, Hrvatske vojske, Karlovačke građanske garde, Društva Crvenog križa, povjerenicima Civilne zaštite i Stožera, Ravnateljstva civilne zaštite, Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite, zaposlenicima Hrvatskih voda i gradskih tvrtki, volonterima, stanovnicima Karlovca i onima koji su iz drugih dijelova Hrvatske došli ovdje i nesebično pomogli.
Voda se povlači, trebat će sanirati štetu koja će iza nje ostati. Uvjereni smo da ćemo zajedništvom, onim jedinstvenim, karlovačkim, znati se nositi i s tim. 
Hvala svima!