Pretražite novosti:

Cicvari Medalja gradonačelnika

10.02.2020.
Cicvari Medalja gradonačelnika
Gradonačelnik Damir Mandić uručio je Medalju gradonačelnika Zoranu Cicvari, treneru Kickboxing klub “Tigar” i organizatoru Europskog kupa u kickboxingu “Karlovac Open 2020.”
- Uručio sam Zoranu Cicvari Medalju gradonačelnika za sve ono što on radi za svoj sport i ukupan sport u gradu Karlovcu. Ovo natjecanje na neki način je obilježilo rad Zorana Cicvare u našem gradu. Njegov entuzijazam, rad i privrženost poslu, ali i ljubav prema gradu je nešto što nam svima može biti primjer. Ovaj turnir je dokaz da je kickboxing uspješan sport, ali i da je Karlovac idealan grad za organizaciju ovog natjecanja. Ove godine došlo je 2.240 natjecatelja, u Karlovcu su svi smještajni kapaciteti popunjeni, a dio sudionika smješten je u Jastrebarskom i Zagrebu, kazao je Mandić.
Cicvari je Medalja uručena prilikom otvorenja Europskog kupa u Sportskoj dvorani na Rakovcu gdje se okupilo 
2.240 natjecatelja iz 194 kluba iz 40 država. 
- Deset godina je trebalo da ovaj turnir doživi ovako veliko izdanje, bit će sve bolji i bolji. Imamo najavu da će Hrvatski kickboxing savez inzistirati kod Svjetske kickboxing federacije da turnir bude uvršten u Svjetsku klasu turnira, što on i zaslužuje. Ponosan sam zbog toga i zbog Medalje gradonačelnika, koja je za mene veliko priznanje, rekao je Cicvara.