e-Usluge

Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži dobio novi kombi, „stari“ darovao Dječjem vrtiću Karlovac

Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac dobio je novo kombi vozilo za prijevoz učenika, a onaj koji je koristio zadnjih 13 godina, darovao Dječjem vrtiću Karlovac.

Taj je kombi Centar nabavio 2010. godine, nije više pogodan za prijevoz učenika, ali jest za druge namjene. Učenici se sada voze u novom, Renaultovom.
– To je moderno vozilo prilagođeno i prijevozu osoba s invaliditetom. Trenutno prevozimo šestero djece, ali pokrivamo veliko područje, od Velemerića do Ozlja, a treba stići na vrijeme, ovo je škola.  Sretni smo i što smo toliko očuvali ovo staro vozilo da ga sa zadovoljstvom možemo predati drugoj ustanovi kojoj je osnivač također Grad Karlovac; neka im posluži sa srećom, rekao je Volodymyr Kubinskyy, ravnatelj Centra, predajući danas ključeve starog kombija Danki Pavletić, ravnateljici Dječjeg vrtića Karlovac.

Vrtić, po njenim riječima, sada ima objekte i na području izvan samog grada pa će im kombi itekako dobro doći.
–  Do sada smo imali dva kombija, jedan samo za vožnju hrane, a drugi, kojim su domari prevozili alate i stvari od vrtića do vrtića, je star i u jako lošem stanju. Sada smo u suradnji s Centrom i Gradom Karlovcem uspjeli dobiti ovaj, koji će nam itekako koristiti za prijevoz stvari, alata itd., rekla je D. Pavletić, zahvalivši na doniranom vozilu.

Ta je donacija, ocijenio je gradonačelnik Damir Mandić, izvrstan primjer suradnje Vrtića i Centra, dviju gradskih ustanova
– Vjerujem da će i jedna i druga ustanova od ovih novih kombija imati koristi i da će im biti lakše raditi. Vrijednost novog kombija je 44.000 eura. Grad je, za novu pedagošku godinu, osim ovog ulaganja, uložio i u okoliš OŠ Švarča. Naravno, naša briga o ustanovama se nastavlja, a očekujem i inicijative ravnateljica i ravnatelja naših ustanova, poručio je gradonačelnik Mandić.