Pretražite novosti:

Zvjezdano ljeto ulazi u svoju završnicu

08.07.2020.
Zvjezdano ljeto ulazi u svoju završnicu
Iako u drugačijim oklonostima, ovogodišnje izdanje Zvjezdanog ljeta ipak je privuklo brojne Karlovčane. Red pjesme, red plesa, red zabavnih radionica i sportskih događanja obilježilo je protekla dva i pola tjedna.
Završnica Zvjezdanog ljeta kao i svake godine do sada posebno je zanimljiva. U petak, 10. srpnja nas očekuje Karlovačka milja, utrka koja se trči iznimno u čast gradu, a start je i ovog puta s Trga bana Jelačića. Revijalnom utakmicom otvaramo i novoobnovljeni travnjak na stadionu Branko Čavlović Čavlek, a kasnije se ponovno selimo na dobro nam znani Trg gdje slavimo karlovačkog velikana Teslu, koji baš u petak ima svoj rođendan. U subotu nas očekuje i najljepša cestovna utrka – 8. Heineken 0.0 Karlovački cener, a upravo HEINEKEN Hrvatska s brandom Karlovačko i ove je godine prijatelj Zvjezdanog ljeta.
„Drago nam je da smo i ove godine bili u mogućnosti podržati Zvjezdano ljeto u Karlovcu kroz naš brend Karlovačko. Svjesni smo da je organizacija ove manifestacije bila znatno otežana u odnosu na prošle godine te nas raduje da je na karlovačkim ulicama zaživjela pozitivna atmosfera. HEINEKEN Hrvatska nastavlja biti vjerni partner lokalnoj zajednici kroz sponzorstva različitih događanja u gradu. Ovom prilikom želimo čestitati rođendan gradu Karlovcu, te nazdraviti našim Karlovčanima.“, izjavila je Ljudmila Bratko Gašpić, menadžerica korporativnih komunikacija HEINEKENA Hrvatska.
S nama je i ove godine još jedan prijatelj Zvjezdanog ljeta, PPK karlovačka mesna industrija.
„Nama u PPK karlovačkoj mesnoj industriji uvijek je drago kad možemo doprinijeti događanjima koja unose radost u živote naših sugrađana i Karlovac čine ljepšim mjestom za život. Jedna od takvih manifestacija svakako je Zvjezdano ljeto, koje uistinu nudi mnoštvo sadržaja među kojima svatko može pronaći nešto po svom ukusu. Stoga nas veseli što i ove godine, unatoč svim izazovima i poteškoćama koje nam je donijela, imamo priliku podržati proslavu rođendana našega grada. Pozivamo sve Karlovčane da odgovorno sudjeluju u događanjima koja nas očekuju sljedećih nekoliko dana i ujedno čestitamo rođendan gradu Karlovcu i svim njegovim građanima“, izjavila je Kristina Glodić.
Sva završava tradicionalnom rođendanskim balom točno u 20.00 sati i to 13. srpnja. Nakon bala zabavit će nas koncert karlovačke grupe Black&White te Mornarički orkestar i klapa HRM „Sveti Juraj“.
Pozivam sve Karlovčanke i Karlovčane da proslave rođendan svog grada. Tokom trajanja manifestacije vodili smo brigu o poštivanju epidemioloških mjera i to ćemo činiti i u ovim zadnjim danima kada očekujemo i povećani broj posjetitelja, zaključila je zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić te se zahvalila svim lokalnim snagama koje su sudjelovali u ovogodišnjem izdanju manifestacije Zvjezdano ljeto 2020 kao i sponzorima.