Pretražite novosti:

Zimska služba na terenu od jutros – snijeg se uklanja po prioritetima, sve pripremne radnje odrađene jučer

19.01.2024.
Zimska služba na terenu od jutros – snijeg se uklanja po prioritetima, sve pripremne radnje odrađene jučer
Snijeg s karlovačkih prometnica trenutno uklanja 30-ak vozila. Zimska služba od jutros čisti snijeg po prioritetima pa su tako prve na redu bile glavne prometnice, prilazi školama, vrtićima, bolnici.

Isto tako, Zelenilo je posipalo nogostupe i ostale površine iz svoje nadležnosti i trenutno je u tijeku uklanjanje snijega strojevima i ručno.

Karlovačka Zimska služba je u pripravnosti cijelo vrijeme te su tijekom jučerašnjeg dana odrađene sve potrebne radnje za najavljene snježne padaline. Pripremljeni su strojevi, posipane prometnice i sl. Komunikacija je kontinuirana kako s glavnim izvođačem Cestama Karlovac,  tako i s gradskim tvrtkama, voditeljem projekta Aglomeracije Vodovodom i kanalizacijom, kao i Upravnim odjelom za komunalno gospodarstvo koji prati i nadzire rad Zimske službe i unutar kojeg je Komunalno redarstvo koje je također na terenu.  Zimska služba raspolaže s  dovoljno strojeva i ljudi, a pravovremeno su osigurane potrebne količine soli i posipala.

Također, podsjećamo i vlasnike privatnih i poslovnih prostora da su dužni očistititi snijeg ispred svojih objekata, što će nam svima olakšati kretanje kroz grad.