Pretražite novosti:

Upisi u dječje vrtiće 2022. /2023.

29.06.2022.
Upisi u dječje vrtiće 2022. /2023.
Nakon postupka prijave u vrtiće putem aplikacije e-građanin i isteka roka za prigovore i donošenje odluka po prigovorima, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, a na prijedlog Povjerenstva za upise, utvrdilo je listu s konačnim rezultatima upisa u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023.
Lista s konačnim rezultatima upisa u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023. objavljena je danas, 29. 6. 2022. godine na oglasnim pločama i službenim mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, te službenim mrežnim stranicama Grada Karlovca.
Raspored upisa djece u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023. bit će objavljen 6. 7. 2022. godine također na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, te službenim mrežnim stranicama Grada Karlovca.
Kao što smo i ranije najavljivali i informirali naše sugrađane, a s obzirom na očekivani veliki interes roditelja i potrebu za smještajem djece u predškolske ustanove na području grada Karlovca, Grad Karlovac će u suradnji s vrtićima, kao i svake godine dosad, prilagoditi  postojeće smještajne kapacitete u vrtićima, kao i aktivirati dodatne prostore kako bi što većem broju djece osigurali boravak u vrtiću.
Očekujemo da će sukladno planovima svoje mjesto u vrtiću dobiti oko 300 djece, a prednost pri upisu imat će djeca čija su oba roditelja zaposlena. Također, Grad Karlovac nastavit će sa sufinanciranjem smještaja djece u privatnim dječjim vrtićima kao i obrtima za čuvanje djece.
Zahvaljujemo roditeljima na razumijevanju, strpljenju i suradnji. LISTA UPISA