Pretražite novosti:

Sajam udruga ove subote od 10 do 13 sati

25.09.2019.
Sajam udruga ove subote od 10 do 13 sati
Ove subote održava se jedanaesti po redu Sajam udruga Karlovac, od 10 do 13 sati na Šetalištu dr. Franje Tuđmana. Karlovčanima će se predstaviti 65 karlovačkih udruga. Sajam organizira Grad Karlovac u partnerstvu s udrugom Carpe Diem, a bit će prisutne udruge različitih djelatnosti, od braniteljskih, humanitarnih i sportskih do onih koje se bave djecom, a istovremeno Odred izviđača Vladimir Nazor imat će svoju Viktorijadu, pa će već dan ranije logorovati u šancu. Grad Karlovac, osim suradnje s institucijama, ustanovama i tvrtkama kvalitetno surađuje i s udrugama i svima onima koji daju dodatnu kvalitetu životu građana.
- Želimo da se naše udruge prezentiraju kroz sve aktivnosti koje provode i da se što više građana uključi u njihov rad jer pokrivaju različita područja, od rada s najmlađima, pa do naših umirovljenika koji kroz rad u udrugama kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme, istaknula je zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić najavljujući ovogodišnji Sajam udruga, te naglasila i veliku vrijednost udruga koje se bave humanitarnim aktivnostima kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Ovogodišnja novina je da će u petak 27. rujna u 13 sati Grad Karlovac u Knjižnici za mlade održati predavanje u organizaciji Grada Karlovca o tome kako organizirati događanje kako bi iskustvom pomogli udrugama u proceduri prijavljivanja i dobivanja dozvola od Grada Karlovca, policije i ostalo kako bi sva događanja bila kvalitetno organizirana.