Pretražite novosti:

Produžuje se rok prijave za besplatno sudjelovanje u poduzetničkom inkubatoru

09.06.2020.
Produžuje se rok prijave za besplatno sudjelovanje u poduzetničkom inkubatoru
Živite na području Karlovačke županije i želite postati poduzetnik?
Imate poduzetničku inicijativu koja još nema pravni oblik?
Potrebna vam je stručna i mentorska pomoć kako bi razvili vlastiti poduzetnički poduhvat?
Ne propustite priliku prijaviti se za besplatno sudjelovanje u pilot programu koji vam omogućuje da razvijete svoj poslovni plan i pohađate radionice za povećanje poduzetničkih kompetencija.
Upoznat ćete se s izvorima financiranja za društvena poduzeća, razmijeniti iskustva s europskim društvenim poduzetnicima, savjetovati se s ekspertima te predstaviti poslovni model pred potencijalnim investitorima. Program je namijenjen svima i sudjelovanje je besplatno bez obzira je li riječ o već postojećem poduzeću koje želi u svoje poslovanje uključiti mjere društvene odgovornosti, poduzeće koje želi samo dodatnu podršku ili  poduzetnička inicijativa koja još nema pravni oblik. Ispunite prijavu i ostvarite svoju poduzetničku ideju!
LINK ZA PRIJAVU. Više informacija na https://dugaresa.hr/produzuje-se-rok-za-prijavu-na-besplatno-sudjelovanje-u-poduzetnickom-inkubatoru/
Projekt DelFin je europski projekt koji u partnerskoj suradnji s gradom Dugom Resom i Brodotom d.o.o. iz Zagreba te pridruženim partnerima LAG-om Vallis Colapis i Zadrugom za etično financiranje nudi stručnu, tehničku i mentorsku pomoć s ciljem promocije i razvoja društvenog poduzetništva u ruralnim regijama.