Pretražite novosti:

Predstavljen bogat program za 439. rođendan grada Karlovca

13.06.2018.
Predstavljen bogat program za 439. rođendan grada Karlovca
Jučer je predstavljen bogat program za obilježavanje 439. rođendana grada Karlovca. Predstavili su ga izvršni organizatori ravnatelj Zorin doma Srećko Šestan i predsjednik udruge Izvan fokusa Filip Trezner. Ove godine program započinje Ivanjskim krijesom, 23. lipnja i završava koncertom Massima te rođendanskim balom 13. srpnja. Kao i svake godine do sad u realizaciji manifestacije sudjeluje veliki broj ljudi iz civilnog, javnog i privatnog sektora. Očekuje nas koncert Crvene jabuke, Divljih jagoda te Massima kao i razne predstave, te koncerti karlovačkih izvođača. I ove godine Karlovčani će svom gradu za rođendan zaplesati Rođendanski bal, za koji će prijave uskoro početi, a cijeli program moći će se pratiti i preko kamo.karlovac.hr, na kojoj će biti i navigacija. Na trotjednoj proslavi rođendana Karlovca očekuju se gosti iz drugih gradova i inozemstva jer je ovaj put dobro praćena i marketinški zahvaljujući udruženom oglašavanju Turističke zajednice. Dan grada velika je i značajna proslava za sve Karlovčane, ali i drage goste. Upravo taj društveni značaj prepoznala je i kompanija HEINEKEN Hrvatska koja je sa svojim brendom Karlovačko i ove godine ponosan sponzor manifestacije. 
- Karlovačko pivo jedan je od simbola grada Karlovca. Stoga nastojimo biti dio nekih od najvažnijih lokalnih događaja, a proslava rođendana grada jedan je od njih. Održivost je temelj našeg poslovanja, a ulaganje u lokalnu zajednicu jedan od prioriteta naše pivovare. Veselimo se proslavi dana grada i vjerujemo da će raznovrsni sadržaji kao i koncerti nekih od najpoznatijih domaćih glazbenika privući puno posjetitelja. U ime Karlovačkog pozivam sve da dođu na proslavu Dana grada, rekla je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih poslova kompanije HEINEKEN Hrvatska. 
Da se zajedno družimo, provedemo, osjetimo grad i ono što se u njemu događa, radimo na našem zajedništvu koje nas krasi. Svaki grad ima svoj rođendan, ali karlovački rođendan je poseban, poručio je gradonačelnik Mandić.  
Proslavimo zajedno!
 
Pitaj Koranu
Virtualna asistentica Korana