Pretražite novosti:

POZIV za sudjelovanje na 12. Sajmu udruga Karlovac 2021. godine

06.09.2021.
 POZIV  za sudjelovanje na 12. Sajmu udruga Karlovac 2021. godine
Prijave se primaju do 20.9.2021. godine
Grad Karlovac, 25. rujna 2021. godine, na lokaciji Šetalište dr. Franje Tuđmana, organizira 12. Sajam udruga Karlovac u partnerstvu s udrugom Carpe Diem.
Ciljevi Sajma udruga su promocija lokalnih udruga raznih djelatnosti kako bi se u njihovo djelovanje uključio što veći broj građana koji bi na taj način ispunili svoje slobodno vrijeme, dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice te posvetili svoje vrijeme zdravim načinima života kroz sport, ples, zdravu prehranu, prevenciju ovisnosti i slično. Jedan od ciljeva je i stvoriti priliku za razmjenu iskustava i kontakata među udrugama.
Za sudjelovanje na Sajmu udruga Karlovac 2021. prijaviti se možete do zaključno 20.9.2021. godine putem prijavnog obrasca koji se nalazi na web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr i web stranici Centra za mlade www.czm-grabrik.hr i www.portalzamlade.info
12. Sajam udruga Karlovac 2021. godine odvijat će se sukladno epidemiološkim mjerama koje u tom trenutku budu na snazi, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti sve prijavljene.
Za prijave i sve informacije stojimo vam na raspolaganju na  sajam-udruga@karlovac.hr