Pretražite novosti:

Obuci svoj kockasti dres 16. 7. !

15.07.2019.
Obuci svoj kockasti dres 16. 7. !
Potraga za srećom je temeljni ljudski cilj. Malo je trenutaka kada sreća obuzme cijelu naciju, a to se upravo dogodilo prošle godine u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva. 
Nogomet, kao najvažnija sporedna stvar na svijetu, vlada i dominira našim osjećajima. Pobjede i porazi  određuju naše emocije. Možemo reći da je 16. 7. 2018. g. Hrvatska bila jedna od najsretnijih zemalja na svijetu kada je organiziran jedinstven, emotivni, spontani doček Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Zagrebu, koji se nastavio slijedećih dana u drugim gradovima. Bio je to dan zajedništva, ponosa i sreće kojeg nikada nećemo zaboraviti, koji želimo i ove godine obilježiti u mnogim gradovima i mjestima  Hrvatske, BiH i dijaspore.
Prigoda je to da svim gostima i stranicima pokažemo da je Hrvatska puna života, da znamo iskazati zajedništvo kada se za to ukaže potreba, da smo ponosni na svoje Vatrene  i sve uspješne sportaše i da taj dan ispunimo  pozitivnim  emocijama, ponosom i pokažemo snagu zajedništva.
Ovom prigodom pozivamo sve građane da obuku “kockaste” dresove, majice i s navijačkim rekvizitima, izađu na ulice  trgove i tako 16. 7. obilježimo Dan zajedništva, ponosa i sreće.