Pretražite novosti:

Noć muzeja u Karlovcu donosi niz događanja na različitim mjestima u gradu – izložbe i predavanja u neuobičajenim terminima, a ulaz na sve besplatan

27.01.2023.
Noć muzeja u Karlovcu donosi niz događanja na različitim mjestima u gradu – izložbe i predavanja u neuobičajenim terminima, a ulaz na sve besplatan
Stari grad Dubovac, Galerija Vjekoslav Karas, Muzej Domovinskog rata na Turnju, Aquatika i vodocrpilište Borlin, ali i Etno kuća Vučjak i Područna škola Donje Stative, mjesta su gdje se večeras u Karlovcu održava Noć muzeja.
Lokacije Muzeja grada Karlovca – Stari grad Dubovac, Galerija „Vjekoslav Karas“ i Muzej Domovinskog rata Karlovac – Turanj otvorene su od 18 do 1 sat, a posjetitelji besplatno mogu razgledati različite izložbe i poslušati predavanja.
U Slatkovodnom akvariju Aquatika besplatan ulaz je od 17 do 23 sata, a osim razgledavanja akvarija može se pogledati i izložba,  posjetiti suvenirnica i zaigrati nagradna igra.
Program u Etno kući Vučjak otvorena je od 19 do 24 sata, dok u PŠ Donje Stative posjetitelji mogu razgledati izložbe i prisustvovati predstavljanju knjige dr. Ivice Lucijanića od 18 do 23 sata.
U najstarijem karlovačkom vodocrpilištu, na Borlinu, u zgradi strojarnice, od 19 do 22 sata izložba je o razvoju vodoopskrbe grada na četiri rijeke. 
Izaberite ili obiđite sve programe u ovogodišnjoj Noći muzeja, kojoj je ovaj put geslo „Muzeji su važni!“ Detaljni raspored na www.visitkarlovac.hr.
Pitaj Koranu
Virtualna asistentica Korana