Pretražite novosti:

Malović nova gradonačelnica, Pavoković zamjenica

28.02.2019.
Malović nova gradonačelnica, Pavoković zamjenica
Mia Malović je nova dječja gradonačelnica Karlovca,a na tu poziciju izabralo ju je danas Dječje gradsko vijeće. Ova učenica sedmog razreda Osnovne škole „Braća Seljan“ dobila je većinu glasova članova drugog saziva Dječjeg gradskog vijeća nakon što je predstavila svoj plan i program.
- Nastojat ćemo skupa učiniti ovaj grad ljepšim i boljim za djecu, ali i za sve ljude, poručila je nova gradonačelnica čiji program ima ekološku notu pa je tako predložila bojanje koševa za smeće i sadnju drveća.
Za zamjenicu je izabrana Lana Pavoković, učenica šestog razreda Osnovne škole Banija, koja je svojim glasačima obećala čokoladu.:-) 
- Prvo trebamo pomoći djeci kojoj treba pomo, a onda idemo dalje, rekla je Lana.
Izbori su održani u Velikoj vijećnici gradske uprave, a čestitke novoj dječjoj gradonačelnici i zamjenici uputila je zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić, kao i svim novoizabranim članovima Dječjeg gradskog vijeća.
– Željela bih da poruke prijateljstva i radosti koje djeca nose u sebi dijelite jedni drugima. Vjerujem da ćete biti puni ideja, kreativni i da ćete zajedno s gradonačelnikom i cijelom gradskom upravom nastaviti raditi na dobrobiti i zadovoljstvu svih vas, rekla je između ostalog Navijalić.