Pretražite novosti:

KAkvart u 2020. godini podržao 32 projekta

10.07.2020.
KAkvart  u 2020. godini podržao 32 projekta
Projekt KAkvart u 2020 godini podržao je 32 projekta, četiri društvena i 28 komunalnih za koje će biti izdvojeno 840 tisuća kuna.
- Većinom se radi o komunalnim projektima čija realizacija će doprinijeti poboljšanju kvalitete života građana u mjesnim odborima i gradskim četvrtima. Posebnu vrijednost daje volonterski rad koji će i ove godine biti važan dio projekta. Svi projekti bit će provođeni u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite“, istaknuo je gradonačelnik Mandić i posebno zahvalio glavnom partneru Heineken Hrvatska što su i ove godine dio KAkvarta, kazao je gradonačelnik Mandić prilikom dodjele projektnih ugovora gradskim četvrtima i mjesnim odborima.
Projekt KAkvart pokrenut je 2016. godine od strane Grada Karlovca. Jedinstven je u Republici Hrvatskoj i predstavlja sinergiju Grada Karlovca, privatnog sektora i volonterizma, u čemu veliku ulogu imaju građani koji biraju i prijavljuju projekte koje smatraju važnima, a sami svojim radom osiguravaju njihovo provođenje. Glavni partner Gradu Karlovcu u projektu KAkvart je HEINEKEN Hrvatska s brendom Karlovačko.
- Partnerstvo HEINEKENA Hrvatska i projekta KAkvart traje već pet godina, te nam je veliko zadovoljstvo nastaviti pružati podršku ovom jedinstvenom projektu kroz naš brend Karlovačko. KAkvart je dokaz da dobra suradnja Grada Karlovca, privatnog sektora i volontera uistinu može donijeti pozitivnu promjenu unutar lokalne zajednice. Pritom smo posebno ponosni smo na brojne volontere koji se ne boje zasukati rukave kako bi grad Karlovac učinili boljim mjestom za život. HEINEKEN Hrvatska će nastaviti biti prijatelj grada Karlovca te podupirati njegov rast i razvoj“, izjavila je Ljudmila Bratko Gašpić, menadžerica korporativnih komunikacija HEINEKENA Hrvatska.