Pretražite novosti:

JAVNA TRIBINA: Plan za Luščić

19.11.2020.
JAVNA TRIBINA: Plan za Luščić
Grad Karlovac i EUROPAN Hrvatska u sklopu javnog savjetovanja o pripremi izrade Urbanističkog plana uređenja Luščić-centar organiziraju javnu online tribinu PLAN ZA LUŠČIĆ. Tribina će se prenositi u obliku webstreama u četvrtak, 26. studenoga 2020.  s početkom u 10 sati preko Youtube kanala Grada Karlovca.
Opis: Na međunarodnom arhitektonsko-urbanističkom natječaju za odabir rješenja za uređenje lokacije Luščić održanom 2019. godine prvu nagradu dobio je rad The Fantastic Forest Phenomenon grupe mladih hrvatskih arhitekata (Krešimir Renić, Hana Dašić, Iva Erić, Jana Horvat, Ria Tursan te Andrea Majić).
Nakon izložbe radova održane u Karlovcu od 8. srpnja do 21. kolovoza ove godine, na kojoj su bili predstavljeni svi radovi, ova tribina organizira se u sklopu priprema za izradu Urbanističkog plana uređenja Luščić-centar koji će se raditi na temelju odabranog stručnog rješenja.
Na tribini će sudjelovati:
• predstavnici Grada Karlovca
• predstavnici provoditelja natječaja - udruge EUROPAN Hrvatska
• nagrađeni autorski tim
• predstavnici ocjenjivačkog suda
• članovi Savjetodavnog tijela za provedbu postupka pripreme te praćenja izrade i donošenja Urbanističkog plana uređenja Luščić-centar

Mogućnost sudjelovanja:
Tribina će se prenositi kao livestream na Youtube kanalu Grada Karlovca te će joj se moći pristupiti putem linka https://www.youtube.com/channel/UCaWDuKZyEEUUouNAkMWIhNA
Tijekom livestreama sudionici će moći slati svoje primjedbe, mišljenja i prijedloge na e-mail adresu luscic@karlovac.hr . Primjedbe i prijedlozi se mogu poslati i unaprijed, a najkasnije do završetka tribine te će na iste odgovore davati sudionici tribine u moderiranoj raspravi. Da bi bile razmatrane, primjedbe moraju biti potpisane i vezane na temu rasprave. Online tribina će se snimati.
Pitaj Koranu
Virtualna asistentica Korana