Pretražite novosti:

Javna tribina: Plan za Luščić (odgođeno)

09.10.2020.
Javna tribina: Plan za Luščić (odgođeno)
Obavještavamo da je donijeta odluka o odgađanju najavljene javne tribine Plan za Luščić u sklopu javnog savjetovanja o pripremi izrade Urbanističkog plana uređenja Luščić-centar. Tribina se odgađa zbog pogoršane epidemiološke situacije i nemogućnosti sudjelovanja svih prezentera zbog provođenja mjere samoizolacije, što bi narušilo stručni pristup prezentaciji. O svim daljnjim odlukama bit ćete na vrijeme obaviješteni.
 





Grad Karlovac i EUROPAN Hrvatska u sklopu javnog savjetovanja o pripremi izrade Urbanističkog plana uređenja Luščić-centar organiziraju javnu tribinu 
PLAN ZA LUŠČIĆ
Tribina će biti održana u petak, 16. listopada 2020.  s početkom u 18 sati u Velikoj vijećnici zgrade Gradske uprave, Banjavčićeva 9.
Opis: Na međunarodnom arhitektonsko-urbanističkom natječaju za odabir rješenja za uređenje lokacije Luščić održanom 2019. godine prvu nagradu dobio je rad The Fantastic Forest Phenomenon grupe mladih hrvatskih arhitekata (Krešimir Renić, Hana Dašić, Iva Erić, Jana Horvat, Ria Tursan te Andrea Majić).
Nakon izložbe radova održane u Karlovcu od 8. srpnja do 21. kolovoza ove godine, na kojoj su bili predstavljeni svi radovi, ova tribina organizira se u sklopu priprema za izradu Urbanističkog plana uređenja Luščić-centar koji će se raditi na temelju odabranog stručnog rješenja.
Na tribini će sudjelovati:
• predstavnici Grada Karlovca
• predstavnici provoditelja natječaja - udruge EUROPAN Hrvatska
• nagrađeni autorski tim
• predstavnici ocjenjivačkog suda
• članovi Savjetodavnog tijela za provedbu postupka pripreme te praćenja izrade i donošenja Urbanističkog plana uređenja Luščić-centar
Prijave: zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje je moguće samo uz prethodnu prijavu na e-mail luscic@karlovac.hr. Zadnji rok za prijavu je srijeda, 14. listopada 2020. u 12 sati!
U slučaju većeg broja prijava od broja raspoloživih mjesta odabir će se vršiti po redoslijedu prijava. Obavezno je korištenje zaštitnih maski za lice te pridržavanje drugih epidemioloških mjera.