Pretražite novosti:

"Izvan fokusa" i ove godine organizira karlovački advent

05.10.2018.
Grad Karlovac izabrao je Udrugu Izvan fokusa za provedbu i organizaciju Programa „Advent u Karlovcu-čarolija susreta“. Naime, u kolovozu 2018. godine raspisan je Javni poziv udrugama za odabir programa "provedbu i organizaciju Programa „Advent u Karlovcu-čarolija susreta“" u sklopu manifestacije "Božićno - novogodišnja događanja 2018./2019.".
Nakon zatvaranja prijava 21. rujna 2018. godine Povjerenstvo za provjeru formalne ispravnosti prijave donijelo je zaključak da prijava udruge Izvan fokusa zadovoljava uvjete Javnog poziva, a potom je i Povjerenstvo za ocjenjivanje predložilo Gradonačelniku izbor udruge Izvan fokusa za organizatora s programom «Advent u Karlovcu – čarolija susreta».
Javnim pozivom za odabir programa propisano je da program treba uključivati zabavne, kulturne, obrazovne, umjetničke, animacijske i slične sadržaje te popratno uključenu prodaju i ugostiteljsku ponudu s naglašenim vrijednostima prigodnog i lokalnog značaja. Sve aktivnosti Programa trebaju se odvijati na području gradske četvrti Zvijezda.
Prošlogodišnji program «Advent u Karlovcu – čarolija susreta» ocijenjen je kao izvrstan te vjerujemo da će i ovogodišnji ispuniti očekivanja građana i posjetitelja Grada Karlovca.