Pretražite novosti:

Gradonačelnik primio državne baseball prvake - BK Olimpiju '83

31.10.2017.
Gradonačelnik primio državne baseball prvake  - BK Olimpiju '83
Gradonačelnik Damir Mandić i zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić danas su u Maloj vijećnici ugostili državne seniorske baseball prvake BK "Olimpiju 83". Ovo je impresivni 14. naslov prvaka Hrvatske karlovačkim bejzbolašima, koji se povrh toga mogu pohvaliti s osvojenih 14 Kupova Hrvatske, šest titula pobjednika Interlige, te naslov pobjednika Kupa CEB 2006. U društvu trofejnih seniora bili su i članovi mlađih dobnih ekipa koje također uvjerljivo dominiraju natjecanjem Little League Croatia.
Impresivna momčad iz Grabrika koja je postala i dio identiteta tog kvarta ali i prepoznatljivi sportski simbol grada svoj sportski entuzijazam unijela je u i Malu vijećnicu. Gradonačelnik je momčadi i vodstvu BK Olimpije dao do znanja kako prati i prepoznaje njihov trud, posebno intenzivan i uspješan rad s djecom, ali još više činjenicu da je BK Olimpija, zahvaljujući entuzijazmu i trudu, vrlo dobro organizirana te bi mogla poslužitit za primjer mnogim drugim sportskim klubovima. Posebno je istakao imidž koji baseball i BK Olimpija daju gradu Karlovcu što se, kako je rekao, novcem ne može platiti. Gradonačelnik je najavio neke financijske pozitivne iskorake za sport u Proračunu grada za 2018. godinu, ali isključivo u korist i za dobrobit djece u sportu. 
Najtrofejniji hrvatski baseball klub, odnosno članove momčadi predstavio je trener seniora, juniora i kadeta, te ujedno igrač seniorske momčadi Branko Nenadić i stručni suradnik  u Klubu Damir Karin pohvalivši se intenzivnim porastom broja najmlađih članova kluba.