Pretražite novosti:

Deseti Sajam udruga ove subote u perivoju

26.09.2018.
Deseti Sajam udruga ove subote u perivoju
U subotu, 29. rujna u organizaciji Grada Karlovca i Udruge Carpe diem održat će se 10. sajam udruga na kojem će se predstaviti više od 70 udruga. Riječ je o događaju od velikog značaja za grad Karlovac, a sama manifestacija izuzetno je važna za razvitak civilnog društva te promociju grada te je kao takva od interesa za našu lokalnu zajednicu osobito djecu i mlade. Tako će na sajmu svoje djelovanje i rad predstaviti udruge svih djelatnosti od onih kojima je primarna djelatnost rad s najmlađima do umirovljenika. Svoj rad predstavit će i sportske udruge, plesne udruge, braniteljske udruge kao i brojne druge udruge.
- I ta jedna sinergija ili suživot Grada Karlovca i svih udruga iz raznih područja daje na neki način poseban „okus“ našem gradu i našem svakodnevnom življenju. Jasno je da udruge u svom djelovanju pokrivaju široku lepezu interesa i zanimanja naših građana i u tom kontekstu ih mi i podržavamo, izjavio je gradonačelnik.
Naglasio je kako je Grad Karlovac u 2018. godini za sva područja i aktivnosti kojima se bave udruge izdvojio gotovo 11 milijuna kuna. Udruge svojim djelovanjem, kako je istaknuo, ne samo tijekom godine, nego i kada se održavaju neke manifestacije važne za naš grad poput Dana grada ili Adventa, daju poseban doživljaj. 10. Sajam udruga održat će se od 10 - 13 sati na već poznatom prostoru Šetališta dr. Franje Tuđmana.