Pretražite novosti:

Advent u Karlovcu među 5 najljepših u zemlji – Gradonačelnik Mandić: Drago nam je da svi, ponajprije naši sugrađani, uživaju u Gradu susreta

05.01.2023.
Advent u Karlovcu među 5 najljepših u zemlji – Gradonačelnik Mandić: Drago nam je da svi, ponajprije naši sugrađani, uživaju u Gradu susreta
Advent u Karlovcu peti je najljepši advent u velikim gradovima u zemlji! Pokazali su to rezultati glasova publike, čitatelja, koji su sudjelovali u izboru Najljepši advent portala www.gradonačelnik.hr.
Izbor je organiziran drugi put: lani, u prvom, Karlovac je također bio među top 10 gradova s najljepšim adventima u zemlji.

- Veseli nas što je Advent u Karlovcu peti najljepši advent u velikim gradovima u Hrvatskoj, po glasovima publike. I to drugu godinu za redom; lani smo, u prvom izboru gradonačelnik.hr, bili među 10 najboljih u zemlji. Svake godine nastojimo da, u tom vremenu susreta, svi, a ponajprije naši sugrađani, zajedno sa svojim obiteljima i svojim prijateljima, uživaju u Gradu susreta. Da je zaista tako, pokazali su i svojim dolascima na Advent i svojim glasovima u ovom izboru, zbog čega nam je izuzetno drago, Karlovac se manifestacijama koje se u njemu održavaju - od Adventa i Zvjezdanog ljeta do Dana piva - te svim prirodnim, kulturnim i povijesnim znamenitostima pozicionirao u sam vrh turističkih odredišta u zemlji, naravno, kontinentalnih, a činimo sve ne samo da tako ostane, nego da bude i bolje, kazao je gradonačelnik Damir Mandić.

Gradonačelnik.hr izbor najljepšeg adventa organizirao je u četirima kategorijama: veliki, mali i srednji gradovi, te općine. U kategoriji velikih, u kojoj je i Karlovac, pobjedio je Osijek. Čestitamo i najavljujemo da ćemo u sljedećem izboru biti još jača konkurencija.
Pitaj Koranu
Virtualna asistentica Korana