Javni natječaji / oglasi za radna mjesta

19. siječnja 2022.Javni natječaj za imenovanje pročelnika Rok prijave 8 dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama“. 
19. siječnja 2022.Javni natječaj: viši savjetnik za međugradsku suradnju Rok prijave 8 dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama.
12. siječnja 2022.Oglas za radno mjesto: viši stručni suradnik za planiranje i praćenje proračuna proračunskih korisnika Rok prijave je 8 dana od dana objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Karlovac.
12. siječnja 2022.Oglas za radno mjesto: viši stručni suradnik za naplatu gradskih prihoda Rok prijave je 8 dana od dana objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Karlovac.
12. siječnja 2022.Javni natječaj za radno mjesto: viši stručni suradnik za gradnju - vježbenikRok prijave je 8 dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama".
21. listopada 2021.Oglas za radno mjesto: viši stručni suradnik za naplatu gradskih prihoda Rok prijave 8 dana od dana objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Karlovac. Prijave se mogu dostaviti i neposredno, u pisarnicu Grada Karlovca na adresi Banjavčićeva 9, Karlovac.
20. listopada 2021.Oglas za posao: viši stručni suradnik za socijalnu skrb / voditelj projekta „ŠKOLA ZA SVE uz pomoćnike u nastavi IV“ Rok 8 dana od dana objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Karlovac. Prijave se mogu dostaviti i neposredno, u pisarnicu Grada Karlovca na adresi Banjavčićeva 9, Karlovac.
Pitaj Koranu
Virtualna asistentica Korana