​U okviru projekta KAkvart započelo uređenje dječjeg igrališta u GČ Zvijezda

​U okviru projekta KAkvart započelo uređenje dječjeg igrališta u GČ Zvijezda
Dobar početak školske godine za učenike OŠ Braća Seljan.
U gradskoj četvrti Zvijezda u tijeku su radovi uređenja dječjeg igrališta koje se nalazi kraj   Osnovne škole Braća Seljan, a koji se provode u okviru projekta KAkvart.
Radove su danas u prisustvu predstavnika medija obišli predsjednik Gradskog vijeća Grada Karlovca Damir Mandić, predsjednik GČ Zvijezda Željko Grubiša i Ravnatelj OŠ Braća Seljan Miroslav Šipek.
Željko Grubiša zahvalio je Gradu Karlovcu što kroz KAkvart projekt omogućuje uređenje igrališta, a ravnatelj Miroslav Šipek naglasio kako 310 učenika OŠ Braća Seljan uređeno igralište predstavlja lijepi početak nove školske godine i prostor gdje će ugodnije i kvalitetnije provoditi sportske aktivnosti i slobodno vrijeme.
Damir Mandić na kraju obilaska radova ponovio je da KAkvart kao oblik suradnje Grada Karlovca, gradskih četvrti, mjesnih odbora, pojedinaca i donatora daje zaista odlične rezultate, te posebno zahvalio na volonterskom radu svih onih koji su se angažirali u želji da svoje mjesto učine ljepšim i ugodnijim za život.
- Zbog toga u Proračunu Grada Karlovca i za sljedeću godinu ćemo predvidjeti sredstva za nastavak projekta KAkvart, zaključio je Mandić.