Pretražite novosti:

Prodane još dvije parcele u Poslovnoj zoni Gornje Mekušje

16.04.2021.
Prodane još dvije parcele u Poslovnoj zoni Gornje Mekušje
Današnjim potpisivanjem kupoprodajnog ugovora između Grada Karlovca i REDBLOC SEE d.o.o., za zemljište površine 8.442 m² i površine 5.907 m², prodane su još dvije parcele u Poslovnoj zoni Gornje Mekušje. Kupoprodajna cijena za predmetne nekretnine iznosila je 1.819.500,00 kuna.
Tvrtka  REDBLOC SEE d.o.o., bavit će se proizvodnom djelatnosti i sukladno odredbama Odluke o uvjetima prodaje zemljišta u Poduzetničkoj zoni „Gornje Mekušje“ kupac je ostvario pravo na 50% umanjenja kupoprodajne cijene zemljišta, što u konačnici iznosi 909.750,00 kuna.
Zaključenjem današnjeg kupoprodajnog ugovora ukupni prihodi Grada Karlovca od prodanog zemljišta za devet građevinskih parcela u zoni je 7.008.193,52 kuna.
Preostala je još jedna građevinska parcela za prodaju površine 6.968 m² -  poslovne namjene K, stoga je Grad Karlovac već jučer raspisao novi natječajni ciklus za kupnji i posljednje parcele u Poslovnoj zoni Gornje Mekušje.
Sa zadovoljstvom možemo zaključiti kako je zajedničkim aktivnostima stručnih odjela gradske uprave u tzv. pandemijskoj godini, koja nije išla u prilog poslovanju, Grad Karlovac ipak vrlo uspješno i gotovo u cijelosti rasprodao Poslovnu zonu Gornje Mekušje.