Pretražite novosti:

Gradonačelnik i župan predstavili svoje suradnike i planove gospodarstvenicima

30.08.2017.
Gradonačelnik i župan predstavili svoje suradnike i planove gospodarstvenicima
U Županijskoj gospodarskoj komori jučer su se lokalnim gospodarstvenicima predstavili župan Damir Jelić i karlovački gradonačelnik Damir Mandić, te prisutne upoznali sa svojim smjernicama rada, te najbližim suradnicima, s obzirom na nedavne smjene vlasti u Gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.
Gradonačelnik Damir Mandić predstavio je svoje zamjenike Andreju Navijalić i Ivana Mrzljaka, te pojasnio reorganizaciju rada gradske uprave s posebnim naglaskom na suradnju s gospodarstvenicima.
- Radna mjesta kao strateška odrednica su na prvom mjestu našeg grada i zato ćemo sigurno nastaviti s podrškom svim gospodarskim subjektima u gradu Karlovcu. Ali, to ne znači da umanjujemo važnost turizma, poduzetništva, obrtništva ili poljoprivrede, istakao je gradonačelnik Mandić te od važnijih projekata izdvojio poduzetničku zonu u Gornjem Mekušju čije komunalno opremanje počinje već iduće godine.
- Zato pozivam sve gospodarstvenike grada Karlovca da se, ako vide svoj poslovni interes, uključe, pozvao je gradonačelnik.