Pretražite novosti:

Uključite se u Poslovni inkubator Karlovac

02.07.2015.
Uključite se u Poslovni inkubator Karlovac
Poziv za iskaz interesa traje do 15. 9. 2015.

U cilju ispitivanja interesa mladih poduzetnika, poduzetnika početnika te osoba koje u budućnosti žele realizirati svoje ideje kroz poduzetništvo upućuje se 
                                                                            POZIV ZA ISKAZ INTERESA 
                                                            za uključivanje u program „Poslovni inkubator Karlovac“

Pozivaju se svi zainteresirani da iskažu interes za uključivanje u program „Poslovni inkubator Karlovac“ koji bi se realizirao ovisno o iskazanom interesu i potrebama potencijalnih budućih korisnika. Program je namijenjen mladim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima, te osobama koje se nalaze u razvoju svojih poduzetničkih aktivnosti te u budućnosti žele realizirati svoju ideju kroz poduzetništvo. Osnovni preduvjet prihvatljivosti je da se radi o mladom poduzetniku (do 35 godina starosti), poduzetniku početniku (do 3 godine poslovanja) ili o osobi koja namjerava postati poduzetnik, a da imaju ili namjeravaju imati registrirano sjedište na području Grada Karlovca. Zainteresirani subjekti trebaju dostaviti ispunjeni prijavni obrazac na adresu:
Grad Karlovac
Upravni odjel za poduzetništvo, poljoprivredu i turizam
Trg bana Josipa Jelačića 1
47000 Karlovac
ili na e mail adresu:andrea.vrbanek@karlovac.hr . Krajnji rok za podnošenje prijava je 15. 9. 2015. god. Prijavni obrazac nalazi se niže u prilogu.