Pretražite novosti:

Praktična pomoć pri ishođenju dozvola

21.04.2015.
Praktična pomoć pri ishođenju dozvola
UO za provedbu dokumenata prostornog uređenja izdao je brošuru DOZVOLE ZA GRADNJU - INFORMATIVNI VODIČ. Preuzmite svoj primjerak.

Grad Karlovac je kroz Upravni odjel za poslove provedbe dokumenata prostornog uređenja izdao korisnu brošuru "Dozvole za gradnju - informativni vodič". Misao vodilja za izradu bila je namjera Grada Karlovca pomoći svim sadašnjim i budućim investitorima u lakšem snalaženju u značajnom broju važećih propisa.
- Od početka primjene nove regulative u području gradnje, svakog dana svjedočimo mnogobrojnim pitanjima naših građana, počevši s osnovnim pitanjem što se može graditi, do toga koja je dozvola potrebna da bi građevina bila legalna. Informativni vodič koncipiran je kao presjek zakonske regulative kroz svakodnevna pitanja koja nam građani postavljaju. U brošuri se nalaze sve informacije bitne za lakše razumijevanje materije, te a lakšu procjenu i shvaćanje koga je nužno angažirati u postupcima izdavanja dozvola. Ukoliko će naše stranke biti informiranije, i Odjelu će biti puno lakše doći do potrebne dokumentacije, a time i do bržeg rješenja na obostrano zadovoljstvo stranaka i Odjela, ističe nadležna pročelnica Marina Jarnjević mag. iur.
Kao što je navedeno u uvodu novog Informativnog vodiča, želja Grada Karlovca je da u zajedničkoj suradnji, u prosljeđivanju informacija i donošenju zaključaka te u konačnici akata za koje smo nadležni, budemo što brži, konkretniji i da svakome pojedincu možemo uručiti dokument koji znači legalnost građevine.
U svakom slučaju, VAŽNO JE BITI INFORMIRAN!
U nastavku preuzmite svoj primjerak "DOZVOLE ZA GRADNJU - INFORMATIVNI VODIČ"